Bloggen Globaljuggler sammanfattar skillnaderna mellan plusjobb och Centerpartiets förslag för att få fler ungdomar i arbete här: Plusjobb och ungdomsavtal – en jämförelse. Centerpartiets förslag har fått massiv kritik från bl.a. SSU, där ordföranden befinner sig i en polisutredning om våld mot tjänsteman.

Göran Persson, Sveriges statsminister, är anmäld för arbetsmiljöbrott då arbetsmiljön för upprustningen av hans herrgård (!) inte följer gällande regler.

Enskede IK, idrottsklubben där f.d. finansminister Bosse Ringholms varit ordförande, har erkänt att de betalat ut svarta löner till tränare men Ringholm undslipper ansvar.

Några exempel på ideologisk förvirring i det socialdemokratiska partiet. Jag måste erkänna att jag faktiskt inte begriper hur man kan kalla sig socialdemokrat i det här landet utan att skämmas.

Det är synd att regeringspartiet är så totalt nedkört i skandaler, kriminalitet och pampfasoner. Debatten om framtiden och visionerna uteblir helt. Tråkigt. Det hade varit en nödvändig och viktig debatt.

Uppdaterat: även Ilmar Reepalu i Malmö har polisens ögon på sig.

One Thought on “(S)kandalerna förhindrar framtidsdebatten

  1. “Gör som vi säger, inte som vi gör”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation