Antalet spamkommentarer i bloggen har börjat nå stormstyrka. Det innebär en hel del upprensande bland kommentarerna vilket tyvärr kan innebära att en riktig kommentar kan kastas (något jag precis tror mig ha gjort skyldig till). Hav överseende och om någon kan tipsa om ett bra sätt att slippa spam i WordPress är jag tacksam.

4 Thoughts on “Drunknar i spam

  1. Jag använder Spam Karma (http://unknowngenius.com/blog/wordpress/spam-karma/). Det har funkat bra för mig hittills.

  2. Akismet, den plugin som följer med WordPress 2.0, är super. Den släpper inte igenom något spam men fångar heller inget som ska publiceras. Riktigt hur den gör begriper jag inte, men den är betydligt bättre än spamfiltret i Outlook…

  3. Här är en start i alla fall.

  4. Erik Starck on 2006-5-31 at 22:02:25 said:

    Tack för tipsen. Antar det är dags att uppgradera till 2.0, ungefär sist av alla.

    Fredrik: antar vi ses i morgon, förresten. I Danmark?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation