Amerikanska siffror, men undrar om inte svenska tidningar är på väg i samma riktning.

Traffic to blog pages of top online newspapers up 210% in December 2006

Web traffic to the blog pages of the top 10 online newspapers grew 210% YTY in December 2006, Nielsen//NetRatings reported The overall unique audience growth to these online newspapers was 9% YTY. Unique visitors to blog pages accounted for 13% of their December 2006 Web traffic, up 9% from 4% in December 2005. Web traffic to the blog pages of the top 10 online newspapers grew 210% YTY in December 2006. The overall unique audience growth to these online newspapers was 9% YTY

Det är i alla fall intressant att det inte längre diskuteras om tidningen ska ha en blogg, utan hur stor del av trafiken som bloggarna utgör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation