Händer inte så mycket här på bloggen för tillfället. Jag skriver dock lite mer på annat håll.

Opportunity Cloud heter bloggen och lite kortfattat kan sägas att om Framtidstanken handlar om samhällsförändringar pådrivna av den tekniska utvecklingen så handlar Opportunity Cloud om hur du som enskild individ kan finna möjligheterna i förändringen och dra nytta av dem.

Mer entreprenörskap, affärsutveckling och hands-on teknik än megatrender, politik och cyborger, alltså.

Kommer att fortsätta skriva på Framtidstanken, men i ett makligare tempo. Har trots allt hållt på sedan oktober 2004. Håller även på att dra igång ett annat projekt som jag snart hoppas kunna berätta mer om. Framtiden är ett alldeles för spännande område för att inte skriva om.

One Thought on “Bloggtorka för stunden

  1. Pingback: Framtidstanken - Accelererande förändring i en global ekonomi » Blog Archive » Skiften.se: Gruppblogg om förändringar i samhället och för människan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation