Jordens biomassa genomgår kraftig tillväxt.

Planet Earth is on a roll! GPP is way up. NPP is way up. To the surprise of those who have been bearish on the planet, the data shows global production has been steadily climbing to record levels, ones not seen since these measurements began.

GPP is Gross Primary Production, a measure of the daily output of the global biosphere –the amount of new plant matter on land. NPP is Net Primary Production, an annual tally of the globe’s production. Biomass is booming. The planet is the greenest it’s been in decades, perhaps in centuries.

Orsaken? Ökade halter av koldioxid…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

One Thought on “Jorden grönare än någonsin

  1. Jonathan on 2008-6-18 at 02:05:01 said:

    Nog skulle jag vilja påstå att hans artikel förmodligen är en smula partisk. En ledtråd till detta att han varit med och skrivit boken ‘The deniers’ som har för avsikt att ja, säga att det detta med globala uppvärmningen är något man kan ta lätt på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation